Skal haven indrettes så den kan fungere som legeplads for ugerne hele sommeren igennem? Så bør du anskaffe de rette legeredskaber. Og til de helt små er en sandkasse med låg ganske uundværlig.

Hvorfor skal jeg vælge en sandkasse med låg?

Der er mange gode grunde til at vælge en sandkasse med et medfølgende låg.

Først og fremmest er det den bedste måde hvorpå du kan beskytte sandkassen mod udefra kommende elementer. Lægger du låg på børnenes sandkasse ved dagens afslutning udgår du at ræve eller katte besørger i den. Ud over det at afføring fra dyr er uhumsk kan især ræve ekskrementer indeholde farlige parasitter, som også kan gøre mennesker syge.

Ved at sikre sandkassen med et låg når familien ikke er hjemme begrænser du også mængden af fugleklatter som kan ramme ned i denne. Og så kan et låg beskytte sanden i sandkassen imod større regnskyld, som kan gøre sandet vådt og kedeligt.

Hvor kan jeg finde en fin sandkasse med låg?

Leder du efter en sandkasse med låg – gerne i høj kvalitet og til små penge – kan du med fordel kigge hos Ude-Leg. Ude-Leg fører sandkasser i alle størrelser og udformninger, også til haver af mere beskeden størrelse. En sandkasse behøver ikke at være kæmpe stor for at skabe glæde og begejstring blandt de små.

Se for eksempel den søde og sjove Krabbe sandkasse med låg, som er utroligt velegnet til den lille have. En Krabbe sandkasse kan flyttes rundt efter behov, og således stilles til opbevaring på loftet eller i skuret i vinter månederne. Og så behøver du ikke at bekymre dig om hvorvidt sandkassen ødelægger græsplænen, det du nemt og hurtigt kan rykke den fra sted til sted.

Du kan finde din nye sandkasse med låg i den online shop på Ude-Leg.dk