Pirrende sex med butt plug

05 March 2018
Astrid Pedersen
Pirrende sex med butt plug

Noget af det, der kan holde god gang i dit sexliv, er hvis du tillader dig selv at prøve nye ting af fra tid til anden. Og selv om det kan virke grænseoverskridende, er det faktisk rigtig sundt at lege med de traditionelle rammer, og komme lidt ud på det dybe vand ind imellem. For hvis man tøver med at tage det første skridt, kommer man jo aldrig nogen vegne!

Butt plugs – når du vil eksperimentere med analsex

Måske har du længe gået og drømt om at have analsex med din partner, men aldrig turdet bringe det op, fordi du er bange for, hvad der kan gå galt. Og hvis der er én ting, som ikke går godt i spænd med analsex, er det nervøsitet. Du kan nok selv tænke dig frem til, hvordan det må være at have analsex, når man er nervøs i forvejen – og hvor dårlig en oplevelse, det kan risikere at udvikle sig til. Derfor er det vigtigt at forberede sig på, hvad man har i vente, så man også kan se sin partner i øjnene dagen efter. Og hvis du virkelig ønsker at gøre dig selv bekendt med fænomenet analsex, kan du starte med at introducere en butt plug i jeres forhold.

Sex med butt plug – en fræk oplevelse

Med en butt plug kan du for det første vænne dig til anal penetrering i dit helt eget tempo. Og har du en butt plug oppe i dig, mens du og din partner har vaginalt samleje, vil du tiled føles mere stram end normalt.

Køb butt plugs online i sex webshop

Hvis du har fået lyst til at eksperimentere med butt plugs, kan det anbefales at købe et begyndersæt bestående af klassisk udformede butt plugs i forskellige størrelser, så du kan gå langsomt frem. Se det store udvalg på https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/anal-sexlegetoej/butt-plugs, og få dit butt plug starter kit tilsendt hurtigt og diskret inden for få dage.

Flere Nyheder