Politiske beslutninger som Brexit kan have store konsekvenser for samhandel og priser på forsendelse. Fortvivl ikke: send pakke til england til en fornuftig pris, og oprethold samarbejdet med dine engelske kontakter. 

Bevar det engelske samarbejde

Send pakke til England til en rimelige pris og under fornuftige vilkår – det er hvad de fleste erhvervsdrivende ønsker sig trods Brexit-udfordringerne for samhandel. Du kan endnu sende på de normale betingelser, men hvor længe varer det ved? Begynd allerede nu at søge efter alternative og billigere leverandører, der kan opfylde dine fortsatte behov for gode priser og hurtig levering. 

Har du styr på tolden?

Når England med Brexit ikke længere er medlem af EU, bliver der pålagt andre toldregler end tidligere. Det betyder, at du som erhvervsdrivende skal have en toldbevilling, hvis du lovligt skal kunne fortsætte med at sende leverancer til kongedømmet. 

En risiko for toldkontrol af dine varer kan desuden betyde højere fragtomkostninger for dine kunder, det er derfor ekstra vigtigt, at du allerede nu tænker fremad og finder billigere fragtløsninger til dine engelske kunder og samarbejdspartnere.

Send pakke til England i fremtiden

Når du finder billigere fragtløsninger, kan du skære lidt af prisen på dine produkter og dermed bevare din position i konkurrencen om kunderne. Det handler om at tænke i helhed og i kundeorienterede løsninger, inden alle andre gør det – og med den varslede Brexit-konsekvens er det ingen skade til at være på forkant med ændringerne. 

Inden de nye ændringer efter Brexit bliver aktuelle, har du chancen for at afprøve dine muligheder. Tjek leveringstiden og vilkårene ved nye pakke-leverandører til Englang og se, hvad det betyder for dine samlede fragtomkostninger og dine produktpriser. Måske er der allerede penge at spare nu? Måske er der behov for omformulering i dine leveringsvilkår til dine kunder eller samarbejdspartnere. Forringelser i vilkår varsles bedst i god tid.