Orden i entreen med en smart skoreol

19 December 2020
Astrid Pedersen

Er gulvet i din entré nærmest permanent dækket til af et hav af sko – og er du ved at være grundigt træt af at skulle flytte samtlige familiens sko når der skal gøres rent? Så bør du investere i en praktisk skoreol eller et ditto skoskab.

Hvad er fordelene ved en skoreol?

Uanset hvilken type skoreol du vælger vil der kun være fordele forbundet hermed. En væg monteret skoreol vil kunne give dig meget mere gulvplads. Når skoene er anbragt i den væg monterede skoreol vil du nemmere kunne komme til at gøre rent på gulvet i entréen. Og er den væg monterede skoreol samtidig forsynet med skråt stillede hylder vil den ikke rage så langt ud i rummet hvilket i særdeleshed er praktisk hvis din entré er meget smal.

Har du plads er en skoreol med sæde super smart – især hvis du har børn i husstanden. De små kan nemlig have svært ved at tage skoene af og på hvis de ikke kan sidde ned imens. Derfor er en skoreol med sæde at foretrække da du med en sådan kan spare plads på en stol.

Flere skoreoler med sæde fås endog med et rum under sædet som du kan bruge til opbevaring af vinterens ekstra påklædning, for eksempel vanter, huer og halstørklæder. Og vil du virkelig sætte trumf på din sko opbevaring vælger du et smart skoskab med låger så du kan slippe for at se på familiens sko.

Hvor kan jeg finde den rette skoreol eller det perfekte skoskab?

Hos Ideshoppen finder du et stort udvalg af skoreoler og skoskabe i mange forskellige udformninger, farver og størrelser. Ideshoppen er leveringsdygtig i skoreoler og skoskabe i højeste kvalitet fra egen produktion samt Pisla og Bambuswald. Find en skoreol her i den online shop på Ideshoppen.dk og få den leveret inden for få dage.

Flere Nyheder