Vinterens vejr slider meget på din campingvogn. Derfor er det en god ide for dig, at du sørger for at få din campingvogn opbevaret indenfor, hvis du alligevel ikke skal bruge den. Dermed kan du give den en længere levetid, når den ikke bliver udsat for blæst og frost.

Samtidig kan du også undgå følgeskader af at have din campingvogn stående ude. Har du den stående på vejen vinteren over, kan du eller en anden for eksempel komme til at køre ind i den, eller der kan være grene eller andre genstande, der blæser ind i den og forårsager skader. 

En tredje god grund til, at det er en god ide for dig, at du opbevarer din campingvogn under tag om vinteren er, at det sikrer dig mod tyveri og hærværk. En campingvogn, der bare står uden at blive brugt, kan være et fristende bytte for tyveknægte. 

Overdækket vinteropbevaring af campingvogn trygt og sikkert 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at leje camping opbevaring på Sjælland er opbevaringvinter.dk. De har stor erfaring med at opbevare både campingvogne og både vinteren over på deres overdækkede område i Dianalund. Overdækningen beskytter fra vejret, hvilket betyder, at din campingvogn bliver skånet for årets hårdeste årstid. Det vil virkelig være noget, der kan ses på dens levetid. 

Deres område er altid overvåget, så du har en langt bedre beskyttelse mod tyveri og hærværk, end hvis du havde bilen holdende derhjemme i indkørslen. Det kan være med til at gøre, at du kan sove langt tryggere om natten – hvad enten du er hjemme eller ude at rejse. 

På grund af opbevaringvinter.dk’s store erfaring har de fundet ud af, hvordan de kan holde priserne på et fast og fair niveau. Dermed behøver du ikke at bruge alt for mange penge på at have din campingvogn opmagasineret vinteren over. Se deres faste priser på deres hjemmeside lige her