Kæmper du med filtret, tørt og uregerligt hår? Så kan det skyldes den nyligt overståede sommer. Lige så charmerende og friskt dit hår kommer til at se ud i løbet af et varmt og solbeskinnet sommerhalvår, lige så udtørret og slidt bliver det i månederne derefter.

Det solkyssede look med lyse reflekser som opstår efter flere måneders udsættelse for sol og saltvand forvandler sig hurtigt til mat og filtret garn som er vanskeligt at sætte og som ikke just stråler af sundhed. Derfor bør du altid sørge for at beskytte dit hår om sommeren ved brug af hårprodukter med uv filter samt hyppige hårkure eller hårmasker som styrker og genopbygger håret. Og er skaden sket bør du opsøge en professionel frisør som kan give håret en frisk start.

Hvordan kan en frisør hjælpe mig?

En dygtig frisør vil på baggrund af hårets type, tilstand og beskaffenhed hurtigt kunne vurdere hvad der tjener håret bedst. De helt slidte og tynde spidser vil en frisør helt sikkert foreslå at klippe af – og længderne, som måske ikke har taget nær så megen skade af sommerens udfordringer, kan med stor sandsynlighed reddes med en god hårkur.

Skæmmes dit sommerlyse hår af en mørk udgroning vil frisøren ved hjælp af enten hårfarve eller lysning af håret – eventuel lyse striber, reflekser eller balayage – kunne skabe flotte effekter som gør udvoksnings processen lettere. Og har håret brug for intensiv pleje vil de fleste frisører have adgang til lækre og mere dybde virkende produkter end du kan finde i supermarkedet eller hos materialisten.

Find din lokale frisør i Holbæk

Der ud over vil din frisør kunne hjælpe dig med rådgivning og vejledning omkring din daglige pleje og styling af håret. Du kan læse mere, og booke tid til et frisør besøg, på jetz.dk