Lad din frisør i Århus ordne dit slidte og glansløse hår

10 November 2020
Astrid Pedersen

Er dit hår ved at være lidt slidt i spidserne, og har det mistet sin glans? Så er det på tide at opsøge en frisør.

Hvorfor skal jeg gå til frisør?

Måske tænker du at du sagtens selv kan forestå klipning eller farvning af dit eget hår. Men en hjemmeklipning bliver sjældent videre vellykket – og hårfarve til hjemmebrug skal man simpelt hen holde sig fra. I hvert fald hvis man ønsker et flot og skinnende hår.

Med de produkter til farvning af år, som du finder i supermarkedet eller materialisten, risikerer du simpelt hen at ødelægge dit hår og din hovedbund. Og i værste fald kan du udvikle allergi, således at du aldrig mere vil kunne farve hår.

Hvor finder jeg den mest moderne frisør i Århus?

Med mindre du er super begejstret for ikke at kunne forudsige resultatet af din hår behandling bør du således vælge en professionel frisør når lokkerne skal klippes, farves eller permanentes. Hvis du leder efter en frisør i Århus, som har fingeren på pulsen hvad angår de nyeste tendenser inden for hår mode, kan du med fordel vælge Marias Hår.

Marias Hår er en hip og afslappet frisør salon med en professionel og individuel tilgang til stil og frisure. Hvis du ønsker et flot og moderne garn, som er i tråd med tidens trend, kan Marias Hår med en sikker og stilbevidst klip eller farve hjælpe dig til at nå dine mål. Uanset om du er markedet efter en frisk korthårs frisure, eller om du ønsker dig et viltert surfergarn, skarpe designer kanter eller en flot afro kan Marias Hår fremtrylle præcis det resultat du drømmer om.

Marias Hår har sin fysiske beliggenhed i Tordenskjoldsgade – en del af det super hippe Trøjborg kvarter i den nordlige del af Århus. Kig forbi salonens hjemmeside på mariashaar.dk og book tid til klip, farve, håropsætning eller permanent krøl.

Flere Nyheder