Tiden er kommet til at vælge årets firmajulegave. Hvad skal du finde på? Skal det være det samme som sidste år? Men blev alle egentlig glade for de dér lysestager? Eller skålen de fik forrige år? Det kan være, at du skal overveje en skøn gave, der kan forbruges og nydes henover juletiden i stedet.

Julekurve firmagaver er et lækkert valg, som enhver medarbejder vil sætte pris på! Læs med i denne artikel og få gode råd til at give den helt perfekte julekurv.

3 tips til den perfekte julekurv til din medarbejdere

Hvordan sammensætter du den bedste julekurv? Kan du købe færdige julekurve? Skal du i en butik eller kan du bestille dem online? Få 3 gode tips til årets julekurve firmagaver:

1) Noget for enhver smag 

Det skal ikke kun være en kurv med udelukkende øl eller flere flasker rosévin. Tænk på, at alle skal kunne bruge den. Der må derfor gerne være mange forskellige ting. Er der nogen, som modtageren ikke lige er så vild med, er der sikkert en fra familien, der vil sætte pris på det. Den skal passe godt til både kvinder og mænd. 

2) Drikkevarer og godter

Den skal ikke kun være fyldt med chokolade. Prøv at kombinere forskellige gode delikatesser. Det kunne også være ost eller andre snacks. Der skal også være lidt godt at drikke til. Det kan både være alkohol som en typisk julesnaps eller noget alkoholfrit som en lækker lemonade. 

3) Noget nyt 

Selvom det er skønt at få en lækker julekurv hvert eneste år, er det også fedt, at kurven skiller sig ud med nye ting. 

Få inspiration til julekurve firmagaver

Er du ikke lige en haj til selv at lave flotte julekurve, så findes der heldigvis mange butikker, som kan hjælpe dig med det. Mange webshops tilbyder faktisk også julekurve – skræddersyede eller allerede sammensatte – med alkohol, delikatesser og andre godter til jul.