Hvor kan jeg finde mit nærmeste DAO indleveringssted?

07 September 2021
Astrid Pedersen

Der findes et hav af DAO indleveringssteder rundt omkring i Danmark. Du kan finde DAO pakkeshops i dagligvarebutikker, kiosker og supermarkeder samt på tanks stationer i eller nær alle danske byer.

Du vil således med sikkerhed kunne finde et DAO indleveringssted tæt på din bopæl eller på din arbejdsplads. Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder.

På Indleveringssted.dk kan du finde DAO indleveringssteder over hele landet. Du kan søge på et kort, eller du kan indtaste dit postnummer. Så vil du blive præsenteret for en række af DAO indleveringssteder i nærheden af dig.

Du kan selv vælge hvilken DAO pakkeshop du ønsker at bruge når du skal indlevere pakker til forsendelse med DAO. Det eneste, du skal huske, er at udprinte et DAO pakkelabel og klæbe det fast på din pakke inden du indleverer denne. Ellers kan du ikke sende din pakke, da dette label skal scannes på såvel indleveringsstedet som hele vejen igennem forsendelses proceduren.

Print DAO pakkelabel og find din DAO pakkeshop på Indleveringssted.dk

Når du alligevel er inde på den online forsendelses portal Indleveringssted.dk for at finde din nærmeste DAO pakkeshop kan du med det samme bestille og betale for din forsendelse.

Dette gør du ved at udfylde den enkle formular på siden med data omkring forsendelsen, her under pakkens mål og vægt samt adresse på dens modtager. Pris beregneren vil præsentere dig for et udvalg af forsendelses løsninger som du frit kan vælge iblandt.

Når du har besluttet dig for en løsning kan du betale for forsendelsen online. Så får du dit DAO pakkelabel til udprintning. Og så er det blot at fastgøre det på pakken så den er klar til forsendelse via det valgte DAO indleveringssted.

Du kan læse mere om DAO, og finde dit nærmeste DAO indleveringssted samt printe dit pakkelabel via hjemmesiden Indleveringssted.dk.

Flere Nyheder