Det kan være virkelig svært at finde det rette sexlegetøj til en selv, for man ved godt, hvor personligt sex er for en, og selv den nærmeste veninde, man egentlig føler sig synkroniseret med på mange områder, deler man ikke samme seksuelle opfattelse eller appetit med, så den person kan ikke hjælpe en så godt.

Ellers har man måske lidt svært ved at mærke efter og virkelig vide, hvad det er, man har lyst til, før man får det prøvet, hvilket kan handle om, at man er genert, eller man først åbner op for den slags, mens man er i det – enten alene eller sammen med andre – hvorefter man ikke skænker det mange tanker.

Salgsannoncerne på sexlegetøjet forsøger jo, af gode grunde, at sælge sig selv, så det er nogle subjektive tekster, man har med at gøre her.

Så hvordan finder man så frem til, hvad man skal gå efter, når det kan være svær grund at navigere i rent personligt, mens alle forsøger at sælge en nogle sexprodukter?

Der er faktisk flere ting, du kan gøre, som blandt andet drejer sig om, hvordan du bruger nettet.

For det første findes der mange anmeldelses-sider, hvor man sammenligner produkter i samme kategori, og nogle gange er der ansigter på disse anmeldelser, og ofte bruger man rigeligt og et repræsentativt udsnit af testere, så resultaterne bliver meget pålidelige.

Men der er også ganske enkelt de steder, hvor man skriver inde på sexfora for at høre, hvad andre mennesker kan anbefale og foreslå en, for godt nok er dette også personlige udmeldinger, men man får en chance for at tale med en person direkte og stille opfølgende spørgsmål.

Og ellers har man jo ikke tabt så meget, hvis man køber forkert, for ofte er der jo god chance for, at man kan bytte dem igen eller få pengene retur.