En eyeliner er ikke bare en eyeliner. Der findes mange forskellige slags. Med glitter. Som flydende eyeliner. Guldfarvet. Brun. Sort. Som stift. Du kan virkelig opdage mange typer eyelinere, når du først går i gang med at undersøge beauty verdenen. 

Følg denne guide og bliv klogere på, hvilke typer eyelinere der findes og hvilken én du skal vælge. 

Hvilke eyeliner typer findes der?

Der findes et væld af eyeliner typer, nogle af dem er:

1. Flydende eyelinere – den klassiske eyeliner, der er super nem at påføre dine øjenlåg. Disse kommer med påføringspensel i forskellige tykkelser. 

2. Øjenblyanter – hvis du ikke er til den våde eyeliner effekt, så kan du vælge en god øjenblyant. Den er nem at styre og har et mere mat udseende. 

3. Eyeliner som stift – en lidt bredere eyeliner, som du kan bruge i stedet for øjenskygge. 

4. Farvet eyeliner – fungerer lidt som en slags øjenskygge. Den giver en super fed effekt på dine øjenlåg. 

Hvilken eyeliner du skal vælge er helt op til din stil, smag og temperament. For nogle er det langt nemmere at bruge en øjenblyant, mens andre holder af at bruge en flydende eyeliner med en fin og smal pensel. 

Det kommer også meget an på, hvilken effekt du gerne vil skabe. Er du ved at lave vilde smokey eyes? Eller et helt simpelt og klassisk look? Der er mange muligheder, og din eyeliner kan bruges til alt fra hverdags makeup’en til din fest-makeup.

Opdag et bredt udvalg og køb kvalitets eyelinere online 

Du kan gå i de typiske beautybutikker for at finde din næste eyeliner. Men du kan også bevæge dig online. Her finder du utrolig mange beautyforhandlere.

Shopper du beauty online, bliver du for det meste mødt med et langt bredere sortiment, end hvis du gik i en traditionel butik. Online finder du også ofte de populære beauty mærker til favorable priser!