Find de flotteste wallstickers, plakater og fototapeter hos Sohu

24 November 2020
Astrid Pedersen

Når væggene skal have lidt ekstra pynt – enten i forbindelse med en generel ommøblering med tilhørende stilskift, eller når du flytter ind i en helt ny bolig – kan det godt betale sig at tænke lidt ud af boksen.

Der er ingen grund til at begrænse sig til familiefotos og dyre kunstværker. Hvorfor ikke prøve noget nyt, og dekorere de kedelige og ensfarvede vægge med kreativt og fantasifuldt fototapet, smarte wallstickers eller måske moderne og kreativ plakat kunst?

Fototapet – når stuer og værelser skal have helt nyt liv

En sjov og spændende måde hvorpå du kan forny rummets udtryk er ved hjælp af fototapet. Med fototapet kan du skabe den udsigt du drømmer om – for eksempel et panorama vy over sneklædte bjergtoppe eller en frodig skov. Du kan også skabe illusionen om en gulv til loft bogreol som bugner af klassiske litterære værker, eller en rå murstens væg a la New Yorker loft.

Især blandt børn og unge er fototapet populært. Fototapet til børneværelser kan for eksempel afbilde teenagernes største idoler fra film, fodboldbane eller scene. Du kan finde flotte fototapet med motiver fra verdens storbyer til den rejselystne teenager. Og hestepigen kan hver morgen vågne op til life size heste og ponyer i fuld firspring over engen.

Wallstickers – sjove og dekorative

En anden måde hvorpå du kan dekorere ellers kedelige vægge er ved hjælp af wallstickers. Wallstickers er en slags klistermærker som er særligt fremstillet til at fastgøre på væggen uden at ødelægge maling eller tapet.

Wallstickers kan pynte væggen med mønstre, ordsprog, digte eller måske endda afbildninger af kendte kunstværker – eksempelvis af den kendte street artist Banksy. Wallstickers er for dig som gerne vil dekorere væggene i stuen, soveværelset, børneværelset eller køkkenet på en sjov og utraditionel måde.

Du kan finde såvel wallstickers og fototapet som flotte plakater i høj kvalitet hos Sohu – se hele udvalget på sohu-shop.dk.

Flere Nyheder