Få hjælp til revision og bogføring i Esbjerg

03 August 2021
Astrid Pedersen

Når du står for at skulle starte virksomhed eller omlægge en eksisterende virksomhed er det en god idé at opsøge professionel hjælp til alt hvad der vedrører skat, moms, regnskab og bogholderi. Denne type opgaver har det nemlig med at stjæle tid og overskud fra de kerneopgaver som udgør essensen af din virksomhed.

Er din virksomhed beliggende i Esbjerg eller omegn kan du med fordel vælge Raaby Revision som din revisor.

Hvad kan Raaby Revision hjælpe med?

Raaby Revision har mange forskellige kompetencer hvad angår revision, rådgivning, bogføring og regnskab.

Står du for eksempel for at skulle starte en selvstændig virksomhed op kan du hos Raaby Revision få kompetent assistance i forbindelse med eksempelvis valg af virksomhedstype, finansielle og økonomiske dispositioner og meget mere.

Raaby Revision har mange års erfaring ud i rådgivning af mindre erhvervs virksomhedder, her under startups og iværksætter virksomheder. Du kan få hjælp til udarbejdelse af virksomhedens budgetter og til opstilling af regnskab. Raaby Revision forestår gerne den løbende bogføring af posterede indtægter og udgifter, og sørger for at dit regnskab til hver en tid balancerer. Det er en kæmpe fordel, især for nystartede virksomheder, at kunne præsentere et overskueligt og transparent regnskab.

Samtidig vil du selv få et meget bedre overblik over din virksomheds økonomi når du udliciterer administration af denne til en dygtig revisor eller bogholder så som Raaby Revision.

Med hjælp fra revisoren slipper du selv for bøvlet med beregning og indberetning af moms samt indsendelse af virksomhedens årlige regnskab. Alt dette sørger Raaby Revision for. Og så får du samtidig en officiel revisor påtegning med oven i hatten, lige som din revisor forestår udarbejdelse af en årsrapport i forbindelse med regnskabet.

Med Raaby Revision som din faste revisor i Esbjerg kan du således lægge mange bekymringer på hylden. Du kan læse mere, og kontakte Raaby Revision direkte via hjemmesiden raabyrevision.dk

Flere Nyheder