Lider du af depression, eller slås du med eksistentielle problemer i din hverdag? Så kan du overveje at kontakte en psykoterapeut.

Hvad laver en psykoterapeut?

En psykoterapeut er en fagperson med speciale inden for samtale terapi. Hos en psykoterapeut vil du kunne få tilbudt samtale sessioner og, i fald din psykoterapeut er uddannet hertil, gestalt terapi eller hypnoterapi.

De fleste psykoterapeuter kan hjælpe med problemstillinger som vedrører angst lidelser, stress eller depression. Du vil gennem samtaler med din psykoterapeut få de rette redskaber til at bearbejde dine problemer og til at lære at leve med eksempelvis en fobi. En psykoterapeut kan hjælpe dig hvis du har brug for en håndsrækning i forbindelse med stress relateret angst og depression.

Et forløb hos en psykoterapeut er et rigtig godt udgangspunkt for en succesfuld stress behandling, idet du både får hjælp til at overkomme stress her og nu, og en række vigtige personlige værktøjer som du kan tage i brug når det handler om at undgå stress i fremtiden.

Der ud over er der mange psykoterapeuter som beskæftiger sig med personlig udvikling. Føler du at dit liv sidder fast i den samme rille vil din psykoterapeut kunne fungere som en slags coach eller sparring partner og hjælpe dig med at opnå dybere indsigt i dig selv. Og endelig findes der psykoterapeuter som primært arbejde med parterapi. Disse psykoterapeuter, også kaldet parterapeuter, beskæftiger sig i høj grad med de dynamikker som bestemmer retningen for et parforhold – og med at hjælpe kærester og ægtepar med at genfinde den rette kadence.

Hvor finder jeg en dygtig psykoterapeut på Frederiksberg?

Er du således på udkig efter en psykoterapeut som kan hjælpe dig videre i dit liv eller i dit parforhold kan du med fordel kontakte den dygtige og empatiske Camilla Wisøfeldt. Bestil tid til en indledende konsultation via hjemmesiden camillaw.dk