En måde hvorpå, at man kan samle ens foldekasser, så de fylder mindst muligt

23 November 2020
Anders Lundtang Hansen

Det er så bøvlet, når man skal balancere med en masse kasser, fordi man er ved at pakke en masse ting ned, der skal transporteres fra det ene sted til det andet, eller man måske arbejder på et lager, hvor der dagligt er mange sager, der skal fra et udgangspunkt til en slutdestination.

Man er jo meget tilfreds, når det hele er kommet ud i flyttebilen eller den budbil, der skal sende tingene videre, om det er til andre firmaer eller ud til kunderne. Her skal kasserne jo også bruges foldet ud hele tiden.

Men tænk lige over, hvor meget spildtid der er med at skulle løfte hele kasser, fordi de fylder så meget, at man mister udsyn til, hvor man går, så der er stor chance for uheld; og man kan heller ikke stille dem op under gunstige forhold, fordi de optager så mange kvadratcentimeter i lokalet.

Det er her, det er smart med foldekasser, men man skal jo også kende til, hvordan man udnytter dem bedst muligt.

Stil dine foldekasser fordelagtigt

Du kan have dig nogle klassiske fold ud-kasser af pap, men de kan hurtigt blive porøse, hvis de befinder sig under dårlige forhold, og man går jo tit med en frygt om, at de dratter sammen, mens man bærer på dem.

Derfor skal man helst have kasser af et andet materiale, og her bør du kigge nærmere på dem, du kan få fra Aykasa.

Så har man at gøre med nogle af ikke bare god kvalitet, men også så de er nemme at folde sammen.

Men man skal jo stadig forstå at begå sig godt med dem, hvorfor vores forslag er, at du ikke stabler dem højere, end du kan nå dem, så der er en mindre chance for, at dit tårn af foldekasser dratter sammen.

Stabl dem heller ikke højere i din favn, end du kan se over dem, og når du stiller dem ned igen, så skal du heller ikke påbegynde et nyt tårn, som den næste person vil vælte omkuld, fordi du stablede det for højt.

Flere Nyheder