Emaljering af badekar – når karret skal stå som nyt

05 October 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du træt af ikke at kunne tage lange, varme karbade, fordi dit gamle badekar er grimt, skrammet og misfarvet? Så bør du overveje at få det renoveret.

Få et flot badekar på ny med en emaljering

Hvis du ønsker at få dit smukke og skinnende badekar igen kan du altid lade en badekarsmaler forestå emaljering af dit badekar. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få karret til at stå som var det ganske nyt – i hvert fald hvis skaderne og misfarvningen af badekarrets emalje udelukkende er af overfladisk karakter.

Hvad får jeg ud af at lade mit badekar emaljere?

Måske tænker du at det er nemmere bare at skifte badekarret ud med et nyt et af slagsen, eller helt skrotte badekarret til fordel for en moderne bruseniche. Men her skal du tænke på at det faktisk er en del mere omstændeligt at fjerne et gammelt badekar.

Soklen omkring badekarret skal brydes ned, og badekarret skal bortskaffes. Dernæst skal et nyt badekar indkøbes, hvilket ikke er helt billigt, og soklen skal mures op igen. Skal du have muret en ny bruseniche op skal du have en murer på banen – og skal afløbet i den anledning flyttes skal du ydermere bekoste en autoriseret VVS installatør.

Emaljering af badekar er langt billigere og tager kun omkring fire timer. En dygtig badekarsmaler vil kunne få dit badekar til at stråle som var det ganske nyt. Det kræver blot en emaljering – en proces som minder om en autolakering. Når badekarsmaleren er færdig skal emaljen hærde i cirka et døgn. Og så kan du faktisk tage dit badekar i brug igen.

Hvem kan foretage emaljering af badekar?

I København finder du Emaljespecialisten – din lokale badekarsmaler. Emaljespecialisten kan med sikkerhed hjælpe dig med emaljering af badekar. Klik ind på Emaljespecialisten.dk og læs mere.

Flere Nyheder