Det skal du være opmærksom på ved en maler

11 October 2021
Steffen Petersen

advertorial

Der er mange vigtige ting, du bør overveje, inden du bestiller tid hos en maler. Det kan være alt fra kvaliteten af deres arbejde, prisen, hvor længe de har været i branchen, til om der er indgivet klager over dem. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil give dig nogle gode råd til, hvordan du finder en dygtig maler til din opgave.

1. Læs anmeldelser

Vi anbefaler som noget af det første, at du læser anmeldelser af malerfirmaet. Det er vigtigt, fordi her kan du læse om andre folk har været tilfredse med firmaet. Hvis du kan læse flere af samme type anmeldelser, så bør du nok finde et andet malerfirma. Men hvis det er blandt anmeldelser, så kan du også ringe til malerfirmaet og tage en uforpligtende snak med dem. Her kan i diskutere, hvordan arbejdet skal udføres og til hvilken pris de kan gøre det for. 

2. Gør dig din research

I forlængelse af at læse anmeldelser, så kan du også besøge forskellige malerfirmaers hjemmesider. De fleste virksomheder i dag har en hjemmeside, som man kan besøge. Det er vigtigt, at du kan se nogle eksempler på tidligere malerarbejde. Så kan du bedre få et indblik i malerens kompetencer, og om der er ting, som du ikke synes fungerer. Du kan finde diverse malerfirmaer eller malermestre i dit område. Du kan søge på Google ved at skrive “malermester i odense”, hvis du bor i en by tæt derpå. Så kan du få et større indsigt i, hvor mange malerfirmaer der er og hvilken én du bør henvende dig til. 

3. Indhent flere tilbud

Malerfirmaer svinger meget i pris. Det skyldes til deles, at der er mange malerfirmaer og konkurrencen derfor er stor. Vi kan anbefale, at du kontakter forskellige firmaer, og får et uforpligtende tilbud på det arbejde, du skal have udført. Så kan du bruge de forskellige priser til at forhandle om nedsættelse i pris hos et andet malerfirma. Så risikerer du ikke at blive snydt i sidste ende. 

Flere Nyheder